close

Over ons

Van harte welkom op de website van Hoeve Arbeid Adelt! Leuk dat je een kijkje komt nemen.

Hallo, wij zijn Gijs Claassen en Marieke Smetsers.

Op camping “Hoeve Arbeid Adelt” ben je te gast bij de familie Claassen. Onze mini camping is onderdeel van een actief agrarisch bedrijf met vleesvee, akkerbouw en agrarisch natuurbeheer.

Als je het over “Hoeve Arbeid Adelt” hebt staan rust, ruimte en Brabantse gastvrijheid centraal. Wij heten jullie dan ook van harte welkom om mee te genieten van ons prachtig plekje wat rustig gelegen is aan de rand van natuurgebied “Kampina” en de “Oisterwijkse Bossen en Vennen”.

“Dit prachtige plekje willen wij graag met andere mensen delen”

Ik; Gijs, ben geboren in 1989 en opgegroeid op de boerderij Arbeid Adelt. Van kleins af aan ben ik graag op de boerderij, eerst om te spelen en vervolgens om mee te helpen met diverse werkzaamheden tussen de koeien en op het land. In 2023 is mijn droom uitgekomen en heb ik de boerderij over mogen nemen van mijn ouders. Beter bekend bij veel gasten welke in het verleden eens bij ons gekampeerd hebben als Wim en El(ly) Claassen.

Marieke is geboren in het prachtige dorpje Oirschot. De liefde voor het buiten zijn tussen alles wat groeit en bloeit heeft ze altijd gehad. Daarbij is ze erg sociaal en gastvrij wat goed tot zijn recht komt op de boerderij en op de mini camping.

Prijzen & beschikbaarheid